Behöver du hjälp?

Om Kivra

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Snart använder två miljon personer i Sverige Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer nu snabbt.

Kivra har kopplingar mot alla bankkonton via Bankgirocentralen, är en registrerad betaltjänstleverantör hos Finansinspektionen och en godkänd brevlådeoperatör av Mina meddelanden för att förmedla säker digital myndighetspost. Kivra ägs av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal.

Kivra uppmärksammas

Klicka på respektive logotyp för att se deras artiklar om Kivra

Läs mer om Kivra

Här på vår hemsidan kan du läsa mer om Kivra och hur tjänsten fungerar.

Kivra <3 Aron Andersson

Kivra är stolt sponsor av Aron Andersson. Aron är en proffesionell äventyrare och inspirationscoach som vid 7 års ålder drabbades av cancer och hamnade i rullstol. Sedan dess har han rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer.

Såväl Kivra som Aron utgår från det vi är bra på, utmanar och gör gott på vägen. Kivra sponsrar Aron och hans resa att bidra till en bättre värld, dessutom skänker Kivra 20kr till Barncancerfonden för varje person som registrerar sig på Kivra via denna länk.

Läs mer och dela sidan med dina vänner på www.kivramotcancer.se

Kom och jobba med oss

Oavsett om din passion är teknik, design, marknad, support, affärsutveckling eller försäljning så är vi övertygade om att vi kommer kunna erbjuda dig en utmanande och rolig framtid. Du kommer få jobba med drivna kollegor i ett företagsklimat som främjar personlig och professionell utveckling. Välkommen med din ansökan!

Det är vi som jobbar på Kivra

Styrelse

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!